Vzhledem k situaci na trhu jsou uvedené ceny pouze orientační a mohou se lišit dle vývoje cen materiálu.

Nůž na maso 21 cm - červený

Kód: G2T10537
Neohodnoceno
Značka: Giesser
451 Kč 546 Kč včetně DPH
Na objednávku
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva.

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i profesionální kuchyně.

Ergonomická rukojeť z neklouzavého materiálu umožňuje pevný a pohodlný úchop. Tvar rukojeti zmenšuje riziko sklouznutí prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž se dá mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční čištění.

GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.


  • Materiál: nerez / plast
  • Délka čepele: 21 cm
  • Černý, červený, zelený, žlutý, modrá

Doplňkové parametry

Kategorie: Řeznické nože
Hmotnost: 20 kg
Barva: červená
Délka ostří:: 21 cm
Typ ostří:: hladké
Typ:: kucha

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení